Romanian Young Water Professionals

De ce să fiu membru?

Asociația Internațională a Apei reprezintă un punct de referință pentru profesioniștii din domeniul apei din toată lumea.
Membrii YWP nu numai că au cunoștințele necesare, dar prin colaborarea într-o diversitate a membrilor, atât profesională, cât și geografică, cresc puterea și valoarea rețelei.
YWP inglobeaza tinerii specialisti in diverse domenii, de la stiinte sociale pana la tehnologii si cercetare, astfel incat sa poata rezolva mult mai usor problemele multidisciplinare care apar continuu in domeniul apei, integrand astfel si aspecte de calitate atat ale reglementarilor, cat si ale mediului inconjurator.
Devenind membru al YWP poti colabora cu alti specialisti pentru a gasi abordari noi si eficiente la problemele convenționale.
Ca membru al YWP iti poti impartasi cunostintele și rezultatele cercetarii tale prin prezentari in cadrul unor grupuri de specialisti, in publicatii nationale si internationale, cat si in cadrul unor evenimente organizate in tara sau in strainatate. In acest fel un tanar profesionist poate primi recunoastere pentru rezultatele muncii sale, devenind un membru important in randul specialistilor din sectorul apei.
Poți colabora cu cu experți de renume mondial și să devii un lider în domeniul tău.
YWP Romanian Chapter creeaza o punte intre tinerii cercetatori stiintifici din domeniile apei si apei uzate, astfel incat acestia sa fie la curent cu preocupările si cu problemele actuale și viitoare de management al apei, relevante atat pentru Romania, cat si pentru regiune.
Websiteul YWP Romanian Chapter (http://ywpro.ara.ro) pune la dispozitia membrilor o sectiune exclusiva, in care este prezentat si programul tuturor evenimentelor nationale sau internationale (excursii de studii, concursuri de studii de caz, workshop-uri, scoli de vara, conferinte, simpozioane, summit-uri, etc.), la care pot, şi sunt puternic incurajaţi să participe membrii YWP Romanian Chapter.

Vreau să mă înscriu!

 

Evenimente

Last month October 2020 Next month
M T W T F S S
week 40 1 2 3 4
week 41 5 6 7 8 9 10 11
week 42 12 13 14 15 16 17 18
week 43 19 20 21 22 23 24 25
week 44 26 27 28 29 30 31

Contul meu

Buletin informativ

Partners